Waar kleine heldjes schitteren Wij bezorgen jouw zieke of premature kleine held een prachtig pakket Helemaal gratis, zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten!

Vraag je GRATIS pakket aan

Onze vrijwilligers staan altijd paraat Voel jij je geroepen om ons te komen helpen? Meld je aan als vrijwilliger Wil jij onze VZW mee ondersteunen? Dat kan! Neem een kijkje in onze shop voor meer info... Bezoek onze shop

Jouw Pakket Aanvragen

Wil je graag een pakketje aanvragen voor een prematuurtje of zieke pasgeborene?

Nu aanvragen

Steun Ons

Wil je ons initiatief graag steunen? Dan is dat duwtje in de rug meer dan welkom. Samen kunnen we het verschil maken.

Meer weten

Vrijwilliger Worden?

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken. Ben jij creatief en heb je het hart op de juiste plaats? Laat het ons dan zeker weten.

Meld je aan
Of steun ons met een vrije donatie

Het verhaal van ons dochtertje Noor*, onze dappere kleine held

Wil je meer weten over hoe het idee van onze VZW Kleine Held is ontstaan? Lees dan het verhaal achter het project, in "Ons Verhaal"

TORFSFONDS steunt VZW Kleine Held in 2017!

VZW Kleine Held kreeg steun van het TorfsFonds

In 2017 ontving onze VZW Kleine Held een mooie gift van het Torfsfonds.

Meer info over deze sponsoring kan je vinden via deze link

Aantal pakketjes:

We hebben dit jaar reeds pakketjes afgeleverd!

Crowdfunding:

Onze CrowdFunding actie heeft intussen donatie opgeleverd!

Donaties:

We hebben dit jaar donaties mogen ontvangen

Enkele voorbeelden van onze pakketjes:

En wat vinden de ouders van onze heldjes ervan:

Ik wil jullie bedanken met het prachtige cadeautje dat jullie mij toegezonden hebben. Onze dag was plots heel kleurrijk geworden en en de verpleegsters van Uz Leuven stonden er ook van te kijken. Ze vroegen meer uitleg en info wat ik hun ook gegeven en getoond heb. BEDANKT! Mijn dochter is net sneeuwwitje onder haar dekentje.

Kleine Held LogoDonatie-150x150 Start

Amelia

Mama van Amelia

Ik ben helemaal in de wolken de super mooie kledij en dekentje voor mijn nicht die op 31 weken bevallen is! Ook zij zijn super content! Mooi gerief, leuk contact en vooral snelle levering! Dikke pluim!!!

Kleine Held LogoDonatie-150x150 Start

Vicky

Vroedvrouw AZ Heilige Familie in Reet

Bij deze wil ik je hartelijk danken voor het dekentje en het handige boekje die je ons bezorgde voor onze kleine schat die op 05/01/17 na een véél te korte zwangerschapsduur noodgedwongen ter wereld moest komen. Het boekje zal ons zeker helpen om grote broer over zijn kleine broer te vertellen! DANK U WEL!!!

Kleine Held LogoDonatie-150x150 Start

Sam

Mama van Sam

Ik wil jullie bedanken voor deze mooi kleertjes voor onze kleine man! Jullie zijn prachtige mensen! Jullie zijn goud waard! Hiervoor ben ik sprakeloos! Dank je voor de steun niet enkel voor de kledij maar ook voor de praatjes! Jullie hebben een hart van goud. Doe zo verder met wat jullie bezig zijn! Jullie zijn fantastisch!

Kleine Held LogoDonatie-150x150 Start

Amaury

Mama van Amaury

Hey vind het fantastisch wat jullie allemaal doen. Ik ben op 7 november bevallen van mijn zoontje. Hij woog 1705 gr. Ondertussen is hij thuis en is alles perfect. Het is inderdaad een zeer onrustige tijd en de emoties zijn overweldigend maar met dit berichtje wil ik jullie toch eens in de bloemetjes zetten want jullie steun zal velen helpen.

Kleine Held LogoDonatie-150x150 Start

Youri

Mama van Youri

Door de toekomstige meter van 1 van mijn toekomstige tweeling kindjes opgegeven en aangenaam verrast door vzw kleine held! Na 5 weken kliniek is dit een leuk duwtje in de rug en zeker welkom, hopelijk kan ik het ng minstens 5weken extra uithouden zo! Alvast bedankt, als wij uit deze situatie zijn kunnen jullie zeker rekenen op ons om ook ons steentje bij te dragen voor ouders in dergelijke situaties!

Kleine Held LogoDonatie-150x150 Start

Nena & Naïs

Mama van Nena en Naïs