Sponsors van VZW Kleine Held:

Hier kan je een overzicht vinden van de sponsors van onze VZW:

Hoe? Zo! IT - Webdesign & hosting

Kleine Held Logo_Big_Alpha-300x97 Onze Sponsors

Hoe? Zo! IT - Ontwerp, onderhoud en hosting van de website van VZW Kleine Held

Hoe? Zo! IT is een bedrijf gevestigd in het Meetjesland (Kaprijke) dat gespecialiseerd is is het ontwikkelen van ICT oplossingen:

Webdesign & hosting

E-Commerce websites

Mobiele Apps (iOS & Android)

Software ontwikkeling

Herstelling van PC's, Tablets & Smartphones

Algemene ICT oplossingen

 Uw partner voor een betaalbare oplossing voor uw ICT taken, met kennis van zaken en uitstekende support!

Bezoek onze website

Framalo - Stoffen en benodigdheden

Kleine Held veerle-voor-web-281x300 Onze Sponsors

Framalo heeft ons niet alleen enkele prachtige kersenstofjes geschonken (kersjes zijn het ultieme symbool van ons meisje). Ze hebben ook al voor heel wat giften gezorgd. Dankzij hen hebben we heel wat leuke stofjes kunnen aankopen voor onze naaiworkshop van zondag 3 september 2017 en voor de stofpakketten voor onze vrijwilligers. Neem zeker ook eens een kijkje op hun website: www.framalo.be. Naast heel wat leuke stofjes - die je nu ook live kan bewonderen in hun nieuwe stoffenwinkel-, organiseren ze ook regelmatig leerrijke en gezellige workshops. Zeker een bezoekje waard dus.

Bezoek onze website

Syndus group - Sponsor

Kleine Held LogoSyndusGroup_Big-300x86 Onze Sponsors

Syndus group is een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vier branches: de verhuur van industriële machines en gereedschappen (arentis), levering van kunststof buissystemen en kunststof veiligheidspoorten (amerplastics), de bouw van staalconstructies (ferris) en de productie van kunststof looproosters en - constructies (fiberstruct). Met ruim 380 medewerkers zijn wij actief in heel Europa en werken met name voor de sectoren bouw, chemie, petrochemie, energie, food, industrie, olie en gas. 

Bezoek onze website