Kleine Held 26234077_2043532505925219_1281098099_n-2-960x380 Vrijwilliger in de kijker: DIANE

Vrijwilliger in de kijker: DIANE

Vrijwilliger in de kijker: Diane!

Het nieuwe jaar is vandaag van start gegaan. Hoog tijd dus om terug een vrijwilligster in de kijker te zetten. Vandaag geven we het woord aan Diane. Een vrijwilligster uit de 1000. De reden waarom ze voor onze VZW beginnen naaien is, is jammer genoeg erg verdrietig. Maar ik weet 100% zeker dat Aurelie* en Elias supertrots zijn op wat hun oma nu doet als ultieme eerbetoon aan hen. En om onze andere heldjes even hard te laten schitteren.

Aanvankelijk ging alles goed tot we na een dag of tien totaal onverwacht Aurelie verloren

Begin juni 2017 waren we in de wolken. Aurelie en Elias werden geboren ons vijfde zesde kleinkindjes. Aanvankelijk ging alles goed tot we na een dag of tien totaal onverwacht Aurelie verloren.

Het project van Sofie raakte me enorm

Toen kreeg ik via via een link om een cadeau pakketje aan te vragen voor Elias. Ik kende vzw kleine held niet daarvoor, maar het project van Sofie raakte me enorm. Alle die kleine vechtertjes die van dag één zo hard hun best moesten doen om met ups en downs naar een leven buiten de couveuse te geraken.

Met Aurelie en Elias in mijn gedachten

Vijf weken later sloeg het noodlot terug toe en verloren we ook Elias. Een ongelooflijke klap voor onze schoondochter en zoon. Toen heb ik mijn eerste couveusedekentjes gemaakt. Sindsdien zijn er nog veel gevolgd, telkens toch wel met Aurelie en Elias in mijn gedachten. Anderzijds ook met de hoop dat de kindjes die een bodyke krijgen of onder een dekentje van mij liggen sterk genoeg zijn en groeien tot flinke baby's.

Tot slot ik heb zes kleinkinderen Jason, Liam, Nick, Maxim, Aurelie en Elias en ik ben op alle zes even fier.

Kleine Held 26234077_2043532505925219_1281098099_n-2-300x300 Vrijwilliger in de kijker: DIANE

Vrijwilliger van de maand: Diane

Geplaatst in Nieuwsberichten en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.